Η «ενημέρωση» των ΜΜΕ και τα βόδια

Σαράντα τόσα χρόνια της νόθου μεταπολίτευσης, τα εν Ελλάδι ηλεκτρονικά ΜΜΕ – χρωστάνε δε χρωστάνε εφαρμόζουν εν επιγνώσει την πανάρχαια «γνωστική» τακτική των βοδιών. Ποια ήταν και είναι αυτή η «γνωστική» τακτική των βοδιών;

Μας το λεει η ιστορία και η σημερινή εμπειρία: Όταν τα βόδια, απολύονται από τη συλλογική βοσκή, παίρνει το καθένα το δρόμο του και κατευθύνεται στο παχνί του.

Έτσι και οι «ενημερωτές» των ΜΜΕ: Χρόνια και χρόνια κατευθύνονται στα ίδια και τα ίδια και τα ίδια δημόσια πρόσωπα, πολλά από τα οποία έπρεπε να βρίσκονται στον Κορυδαλλό!

Δεν αλλάζουν πορεία, όπως και τα βόδια. Πάνε-γυρίζουν στον ίδιο δρόμο, όπερ σημαίνει ταριχευμένη ενημέρωση.

Ερώτημα: Μ’ αυτή την «ποιότητα» της «ενημέρωσης», ήταν δυνατό να μη φθάσει η Ελλάδα εδώ που την έφεραν οι εκλεκτοί των ΜΜΕ;

Με ευχολογία Ζελοφάν δεν εξαλείφεται ούτε η βία ούτε η φτώχεια ούτε η τρομοκρατία.

Κυβερνώντες παντός χώματος και δόγματος, μην παριστάνετε τις μιξοπαρθένες! Χωρίς αίμα δεν αλλάζει η πορεία της ιστορίας.

Παραφράζοντας τούτα τα λόγια του πρωτεργάτη της Γαλλικής Επανάστασης του 1789, του Ροβοσπιέρου, που ανεβαίνοντας στη λαιμητόμο έλεγε: «Βιάσου ω μέλλον να έρθει η ώρα της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», λέω: Βιάσου Ιστορία με τη ρομφαία της εκδίκησης να βρει η Ελλάδα το χαμένο δρόμο της αξιοπρέπειας και της τιμής και αυτός ο γονατισμένος «λαός»  να ξαναγίνει λαός!

Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου 

Αθήνα 16/8/2016

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη