Ελληνικό Χρέος: «Δεν θα πληρωθεί διότι θα συμβεί κάτι τρομερό»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Χιλιάδες μηνύματα από πολλές πηγές εγείρουν πολλά ερωτήματα, τα οποία στο σύνολο τους, οδηγούν όλα στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες για έναν μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη.
Μέχρι εδώ όλα καλά και γνωστά , το ζήτημα όμως είναι ότι οι ρωσικές υπηρεσίες ανακάλυψαν στοιχεία, τα οποία υποδεικνύουν ότι ότι η Βρετανία ετοιμάζονταν για πυρηνικό πλήγμα κατά της Ρωσίας.!!!

Αυτές οι πληροφορίες , πιθανόν ¨ξεκλειδώσουν» και το θρίλερ με την τηλεοπτική εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου , μετά την ακύρωση δύο προγραμματισμένων εμφανίσεων του, και την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό.
Σε αυτή την περίπτωση, η γενική τάση των γεγονότων είναι πολύ προφανής και δεδομένου ότι είναι γνωστά τα περισσότερα γεγονότα, είναι εντελώς άδικο να αρνηθούμε το δικαίωμα της ύπαρξης αυτής της ερμηνείας, για το τι πραγματικά συμβαίνει, αυτήν την στιγμή στον πλανήτη, αναφέρει άρθρο της ρωσικής εφημερίδας newscom.md .
Υπενθυμίζουμε ότι πολλά σημεία υποδηλώνουν την ενεργό συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα νέο μεγάλο πόλεμο στην Ευρώπη, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Ωστόσο, η αυξημένη αμερικανική στρατιωτική δραστηριότητα στην περιοχή επιτρέπει να μιλάμε ακόμη, και για την δημιουργία ενός ολόκληρου «θεάτρου του πολέμου» στην γηραιά ήπειρο. Ειδικότερα, αναφέρθηκε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν στρατεύματα , δημιουργώντας μια αμυντική γραμμή για την προστασία από ενδεχόμενη ρωσική προέλαση.
Μόλις χθες μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι λόγω της «ρωσικής επιθετικότητας», η Ευρώπη θα προστατευθεί με την χρήση 800 αμερικανικών αρμάτων μάχης Μ1Α2 Abrams, στην Γερμανία . Πρόσφατη δήλωση Αμερικανού απόστρατου στρατηγού σε κορυφαίο αμερικανικό κανάλι είχε ως «μότο» το «Kill Russians” , δείχνοντας ότι αυτό που συμβαίνει στα σύνορα της Ρωσίας θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.
«Μια πηγή στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας , δήλωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έθεσε σε λειτουργία το πληροφοριακό σύστημα «Периметр» ή όπως λέγεται «Dead Hand »,το οποίο ενεργοποιήθηκε πλήρως, σύμφωνα με το εντολή του Προέδρου Πούτιν, από τις 29 Ιουλίου 2014. Το σύστημα αυτό αφορά και την στρατηγική διοίκηση πυρηνικών πυραύλων (RVSN).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό πληροφοριακό σύστημα «Периметр» , αποκάλυψε με την παραλαβή και των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων, ότι «οι πυρηνικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου (UK) , ετοιμάζονταν για την υλοποίηση ενός πρώτου πυρηνικού χτυπήματος, εναντίον στρατιωτικών και πολιτικών στόχων στη Ρωσική Ομοσπονδία».!!!!
Η πρόθεση των πυρηνικών δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου να προετοιμάσουν ένα πρώτο «ενδεχόμενο» πυρηνικό χτύπημα εναντίον της Ρωσίας, ανέφερε η έκθεση, εντοπίστηκε από τους εμπειρογνώμονες των ειδικών επί των ηλεκτρονικών συστημάτων , της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), ( προφανώς χάκερς) σε στενή επαφή με το ινστιτούτο Kaspersky Lab. Το περασμένο μήνα, ανακαλύφθηκε, και σήμερα δημοσιοποιήθηκε, ότι το πρόγραμμα κατασκοπείας στον κυβερνοχώρο της αμερικανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), δεν είχε έμφαση στην Ρωσία, αλλά και σε άλλες χώρες.
Οι ειδικοί της FSB και του ινστιτούτου Kaspersky Lab, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε θέση να επανασχεδιάσουν ταχύτατα κωδικό (-ούς) των υπολογιστών που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα κατασκοπείας της NSA. Αυτό τους επέτρεψε να λάβουν ηλεκτρονικά, κωδικούς, «εκτοξεύσεων και συντεταγμένων όλων των πυρηνικών όπλων του Ηνωμένου Βασιλείου , οι οποίες κατέδειξαν σαφέστατα την παρουσία σχεδίου ενός πρώτου πυρηνικού πλήγματος κατά της Ρωσίας σε μια εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 15 Μαρτίου»!!!!!!!!!!!.τονίζει το δημοσίευμα.
Δηλαδή σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι Ρώσοι, «αντέστρεψαν» την χρήση του κατασκοπευτικού συστήματος της NSA , για λογαριασμό τους , ανακαλύπτοντας «προετοιμασίες και σχέδια εκτοξεύσεων πυραύλων» κατά της Ρωσίας .
Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών της FSB, και του ινστιτούτου Kaspersky Lab, έχουν « χαθεί» από τα δυτικά ΜΜΕ, κάποιες έμμεσες ειδήσεις σχετικά με αυτό το θέμα εμφανίστηκαν σε διάφορες τεχνικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας The Verge. Στο άρθρο «ένα σφάλμα του δικτύου δρομολογεί εξελίξεις για το Ηνωμένο Βασίλειο και την χρήση πυρηνικών όπλων μέσω της ρωσικής Telecom», που δημοσιεύτηκε σε αυτή τα αναφέρει τα εξής :
«Την περασμένη εβδομάδα, κάτι παράξενο συνέβη στο ευρωπαϊκό Διαδίκτυο. Μέσα σε πέντε ημέρες εντοπίσθηκαν ορισμένες διευθύνσεις WEB του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες χρησιμοποιούσαν «παράξενες διαδρομές» , μαζί με «ίχνη» μέσω της Ουκρανίας. Η κυκλοφορία του διαδικτύου συχνά χρησιμοποιεί ένα έμμεσο τρόπο, λόγω της συμφόρησης του δικτύου ή λόγω δυσκολιών, αλλά κανένας από αυτούς τους λόγους δεν εξηγεί τις παράξενες διαδρομές.
Εκεί οι Ρώσοι επιβεβαίωσαν την πρόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου να πραγματοποιήσει την πρώτη πυρηνική επίθεση εναντίον τη Ρωσικής Ομοσπονδίας, για αυτό και τα ρωσικά στρατεύματα σε όλη η επικράτεια τέθηκαν αμέσως σε υψηλή επιφυλακή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις μονάδες πυρηνικών πυραύλων μακρού βεληνεκούς , μέσω ασκήσεων στα νότια σύνορα της Ρωσίας .
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε τη Δύση αυτή την εβδομάδα ότι η Μόσχα θα αντιδράσει στις ενέργειες του ΝΑΤΟ «επαρκώς», μετά την γνωστοποίηση ύπαρξης χιλιάδων Νορβηγών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άφιξη Αμερικανικής ταξιαρχίας στην περιοχή . Εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανδρών των στρατιωτικών μονάδων κυμαίνεται από 14.000 έως 18.000 άτομα, μαζί με άρματα μάχης , τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, πυροβολικό, πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό με τον οποίο οι ΗΠΑ θα «πλημμυρίσουν» την Νορβηγία.
Η πηγή αναφέρει επίσης ότι στις ρωσικές εγκαταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο Υπουργείο Εσωτερικών , έχει απαγορευθεί σε πυροσβέστες, οδηγούς ασθενοφόρων, μέλη των ομάδων διάσωσης, και σε δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς, φύλακες φυλακών και άλλων οργάνων επιβολής του νόμου, όλες οι άδειες , θέτοντας όλο αυτό το προσωπικό σε ύψιστη επιφυλακή.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ορισμένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Λονδίνου ανέφεραν ότι ένα μέρος του ρωσικού προσωπικού και της Ρωσικής Πρεσβείας εκκενώθηκε, και ότι «διάφορα γεγονότα» αυτή τη στιγμή λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες στη Μόσχα, ειδικά γύρω από την Κόκκινη Πλατεία. Ο Πρόεδρος Β. Πούτιν, έδωσε εντολή σε ανώτερους πολιτικούς υπαλλήλους και στρατιωτικούς να θέσουν σε συναγερμό το σύστημα προστασίας της Άμυνας της χώρας , ενώ άλλες πληροφορίες (άγνωστης ποιότητας) αναφέρουν ότι το Κρεμλίνο επίσης «συμβουλεύει» τους δημοσιογράφους να μην «αφήσουν» την Μόσχα και να προετοιμαστούν για μια «σημαντική δήλωση», η οποία θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες .
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κρίση στις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Δύσης είναι σήμερα σε εξέλιξη, και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η συμμαχία δεν έχει σχέδια να παρέμβει στη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία … «Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, έτσι ώστε να υπάρχει μια στρατιωτική συμμαχία μεταξύ της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ, διότι εγγύηση ασφάλειας έχουν μόνο οι χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ», όπως αναφέραμε και σε άρθρο μας στο pentapostagma.gr.
Αυτές οι «εγγυήσεις» του ΝΑΤΟ, ωστόσο, δεν αξίζουν και πολύ, και δεν μπορούν να ηρεμήσουν την κατάσταση ασφαλείας και να αποτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο, τονίζει το άρθρο .
Σύμφωνα με έναν Αμερικανό υποστράτηγο εν αποστρατεία και στρατιωτικό αναλυτή, σε δηλώσεις του στο Fox News, τόνισε ότι «Στην Ουκρανία, όλα έχουν ήδη λυθεί. Ο μόνος τρόπος που διαθέτουν οι ΗΠΑ για να επηρεάσουν με κάποιο τρόπο την κατάσταση στην περιοχή, είναι να αντιστρέψουν την πορεία των πραγμάτων , αρχίζοντας να εξολοθρεύουν Ρώσους» .
Εμείς εδώ στο pentapostagma.gr, δεν είμαστε σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουμε , ούτε να διαψεύσουμε το ρωσικό δημοσίευμα, απλά παραθέτουμε τα γεγονότα στους αναγνώστες για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
Υπενθυμίζουμε όμως ότι τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσετε ένα θρίλερ με την « εξαφάνιση του Ρώσου Προέδρου», τον οποίο όλοι αναζητούν . Επίσης χθες και προχθές ήρθαν στην δημοσιότητα από επίσημα ρωσικά χείλη , ότι, η Ρωσία ήταν έτοιμ η να προβάλει τις πυρηνικές της δυνάμεις, προκειμένου να διασφαλίσει την προσάρτηση της ουκρανικής Κριμαίας, όπως ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε στη ρωσική τηλεόραση την Κυριακή, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
ΓΙΑΤΙ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη