153 σταυρωτήδες κάρφωσαν το φέρετρο της Ελλάδας.

Συνυπεύθυνο ολόκληρο το διεφθαρμένο συμμοριακό πολιτικό σύστημα.
Οι κοινωνιοκτόνοι, πατριδοκτόνοι και εθνοκτόνοι νόμοι είναι πια γεγονός.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το κάρφωμα του φερέτρου, θα επιμεληθεί τα της κηδείας του «κυρίαρχου» λαού της.
Έτσι κλείνει ο κύκλος του χορού των κολασμένων που κράτησε τέσσερις δεκαετίες και στον οποίο πήρε μέρος ολόκληρο το ληστρικό σύστημα ευωχούμενο με δανεικά, καταπατώντας και παραβιάζοντας όλους τους ηθικούς κανόνες.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν οι κορυφαίοι του χορού.
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ήταν τα μπρατίμια που τους έπιαναν το μαντίλι να συνεχίζουν το χορό παίρνοντας κι’ αυτοί το μερτικό τους ως συμμέτοχοι της εθνικής τραγωδίας.
Ζητούσαν από τους μπροστάρηδες να δίνουν περισσότερα για να παίρνουν κι’ αυτοί περισσότερα δίνοντας και στους κοπρίτες τους περισσότερα.
Ένα κρεσέντο πολιτικού και κοινωνικού μαξιμαλισμού, με κομπάρσους τα εκατομμύρια κοπριτών ψηφοφόρων, οδήγησε στα 153 καρφιά με τα οποία οι εκλεκτοί του λαού κάρφωσαν το φέρετρο της Ελλάδας.
Όλοι οι άλλοι που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και οδύρονται ας κρατήσουν τα σάβανα για να ολοκληρώσουν το έργο τους.
ΣΗΜ. Τι νόημα έχει να παραθέσω εδώ σειρά άρθρων και βιβλίων μου με τα οποία επισήμανα την επερχόμενη εθνική καταστροφή από το 1977, παραμένοντας έξω από το χυδαίο φαγοπότι;
Ιστορία και λαός εξακολουθούν να διατηρούν στο προσκήνιο του δημοσίου βίου τους πρωτοχορευτές και πρωτεργάτες της εθνικής καταστροφής.
Αντί για τον Κορυδαλλό, τους έστειλαν στα Μέγαρα και στα κομματικά γραφεία από τα οποία εξακολουθούν να διαφεντεύουν την ψόφια πια Ελλάδα.
Ομολογώ ότι αδυνατώ να ερμηνεύσω με πολιτικούς όρους αυτό το αρρωστημένο φαινόμενο.

Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Αθήνα 12/05/2016

Υποθήκες από το πολίτευμα της Σπάρτης
- «Η Γενική Συνέλευση του λαού έχει το δικαίωμα να επικυρώνει ή να αρνείται τις προτάσεις του βασιλιά ή της Γερουσίας».
- «Ο βασιλιάς Θεόπομπος θέσπισε την εξής ρήτρα: «Εάν όμως ο λαός δεχθεί μια λανθασμένη απόφαση, τότε οι γέροντες και οι βασιλείς θα πρέπει να απέχουν, δηλαδή να μην την υποστηρίξουν αλλά να απομακρυνθούν και να αφήσουν το λαό να διαλυθεί, γιατί παραποίησαν ή μετέτρεψαν την απόφαση του συμβουλίου ζημιώνοντας το κράτος».
- «Ο Λυκούργος έπεισε τους πολίτες να παραδώσουν όλα τα κτήματά τους για να γίνει αναδιανομή και να ζήσουν πλέον οι πολίτες σε απόλυτη ισότητα».
- «Ο Λυκούργος διένειμε όλη την Λακωνία στους κατοίκους της χωρίζοντας τη γη σε τριάντα χιλιάδες κτήματα και τα κτήματα που ανήκαν στο δήμο της Σπάρτης σε εννέα χιλιάδες κλήρους, γιατί αυτός ήταν ο αριθμός των πολιτών».


ΣΗΜ Τα παραθέματα αντλούνται από το έργο του Γερμανού καθηγητού Τ. Brake: «Η πολιτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών», εκδ. β’ από «Το Αντίδοτο», Καλαμάτα 2014.

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη