Πώς να ελέγξετε ένα Κράτος ;

Ο Saul David Alinsky ( 30 Ιανουαρίου 1909 - 12 Ιουνίου 1972) ήταν ένας Αμερικανός οργανωτής κοινοτήτων και συγγραφέας. Θεωρείται ότι είναι ο ιδρυτής της σύγχρονης κοινοτικής οργάνωσης. Είναι γνωστός για το βιβλίο του "Κανονισμοί για Ριζοσπάστες" .

"Πώς να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό κράτος" - Σαούλ Alinsky

"Υπάρχουν 8 επίπεδα ελέγχου που πρέπει να αποκτηθούν πριν να είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ένα κοινωνικό κράτος . Το πρώτο είναι το πιο σημαντικό :


 1 ) Υγειονομική περίθαλψη -
Έλεγξτε  την υγειονομική περίθαλψη και θα ελέγχετε τον κόσμο.

 2 ) Η φτώχεια -
Αυξήστε το επίπεδο της φτώχειας όσο το δυνατόν ψηλότερα , φτωχοί άνθρωποι είναι ευκολότερο να ελεγχθούν και δεν θα αντεπιτεθούν αν παρέχετε τα πάντα γι 'αυτούς
για να ζήσουν.

 3 ) Το χρέος -
Αυξήστε το χρέος σε μη βιώσιμο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να αυξήσετε τους φόρους, και αυτό θα παράγει περισσότερη φτώχεια .

 4 ) Έλεγχος όπλων -
Αφαιρέστε τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την κυβέρνηση . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αστυνομικό κράτος .

 5 ) Πρόνοια -
Πάρτε τον έλεγχο της κάθε πτυχής της ζωής τους ( τρόφιμα, στέγαση , και το εισόδημα )

 6 ) Εκπαίδευση -
Πάρτε τον έλεγχο του τι διαβάζουν και ακούνε οι άνθρωποι - πάρτε τον έλεγχο του τι μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο .

 7 ) Θρησκεία -
Αφαιρέστε την πίστη στο Θεό από την κυβέρνηση και τα σχολεία

 8 ) Tαξικός Πόλεμος -
Διαιρέστε τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς. Αυτό θα προκαλέσει περισσότερη δυσαρέσκεια και θα είναι πιο εύκολο να πάρετε φόρους από τους πλούσιους με την υποστήριξη των φτωχών."

Μήπως σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω ;


ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ