Φεύγει ο παλιός ο χρόνος!

Αφήνοντας τους Έλληνες να συζητούν και να καβγαδίζουν στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και στον τύπο για μια Ελλάδα που δεν τους ανήκει.

Ενώ το γνωρίζουν πολύ καλά καμώνονται πως «αγωνίζονται» για την πατρίδα την οποία οι ίδιοι λεηλάτησαν, ψηφίζοντας και στηρίζοντας πλιατσικολογιούς και εφιάλτες πολιτικούς, με τους οποίους «τα έφαγαν μαζί».

Λόγια του αέρα για να περνά ο καιρός χωρίς να τολμούν να κάνουν «κάτι» πρακτικό!


Όλα δείχνουν ότι το ίδιο πολιτικό τροπάριο θα συνεχίσουν και τον ερχόμενο χρόνο έως ότου καταπλεύσουν τα πλοία που θα τους μεταφέρουν σε αφρικανικές χώρες για να τους αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες και πρόσφυγες! (Ο γράφων είναι πετσοκομμένος συνταξιούχος και συνεπώς βρίσκεται στα… αζήτητα).

Αυτή θα είναι η μοιραία και άδοξη κατάληξη ενός άλλοτε ιστορικού λαού, ο οποίος αφέθηκε, άκριτα και ανεύθυνα, στα χέρια διεφθαρμένων πολιτικάντηδων, οι οποίοι τον σάπισαν και άνοιξαν το δρόμο του δουλεμπορίου του.

Πρόκειται για μια εθνοκτόνο πορεία την οποία ο γράφων αγωνίστηκε να αποτρέψει εδώ και πολλά χρόνια (βλ. π.χ. τα άρθρα μου: «Σάπισε το πολιτικό σύστημα» στα «Πολιτικά Θέματα» 3-10-2003 «Εισαγωγή λαού», στα ίδια, 9-1-2004 και «Η μετάλλαξη των Ελλήνων και ο επερχόμενος εθνοκτόνος αφανισμός», στα «Πολιτικά Θέματα» της 7-12-2003).

Οι πάντες σχεδόν αδιαφορούσαν, έκαναν καριέρα, μασούσαν και οικονομούσαν!
«Καλή χρονιά δεν υπάρχει». Έρχονται δάκρυα, πόνος και πολύς πόνος για όσους δεν έκλεψαν «για το καλό της πατρίδας», βεβαίως βεβαίως.

Πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Αθήνα 28/12/2015

Πολιτικές υποθήκες
(Από το έργο μου: «Η κομμουνιστική Ουτοπία»)
Φ.Νίτσε: «Δεν έχω γνωρίσει πρόσωπα που εμπνέουν τέτοιο δέος όπως οι Έλληνες φιλόσοφοι».
Επίκουρος: «Ασεβής δεν είναι όποιος καταργεί τους θεούς του πλήθους, παρά όποιος τις δοξασίες του πλήθους τις αποδίδει στους θεούς».
Μ. Μ. Ρόζενταλ: «Η γνώση έχει ιστορικό περιεχόμενο και δεν βγαίνει ξαφνικά όπως βγαίνει η σφαίρα από την κάννη του όπλου».
Τ. Αντρόνο: «Με την πολιτιστική βιομηχανία οι μάζες όχι μόνο οδηγούνται στον κομφορισμό της σκέψης αλλά και στον πνευματικό ευνουχισμό που τις μετατρέπει σε αντικείμενό της και τις χαλιναγωγεί, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η κριτική τους σκέψη».
Ομάδα Κοινωνιολόγων: «Οι μάζες μοιάζουν αγέλες αγρίων ζώων που ψάχνουν απεγνωσμένα για τον θηριοδαμαστή τους».

Δ. Γληνός: «Ένας μύθος χρειάζεται πάντα για να ζει ο άνθρωπος τη ζωή».

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη