Ο ελληνικός μαζοχισμός κορυφώνεται. Οι Έλληνες – όσοι δεν έκλεψαν – λιμοκτονούν και οι λαθρομετανάστες επιδοτούνται.

Απίστευτες αποκαλύψεις από το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» με τον Ανδρέα Μαζαράκη, στην εκπομπή του της 17 Μαρτίου 2016.
Να, λοιπόν, τι άκουσα τις μεταμεσονύκτιες ώρες από τον Ανδρέα τον … «Τσουπωτό» που συνήθως βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο της σάπιας ελληνικής κοινωνίας: Αποκάλυψε, από στοιχεία των λιμεναρχείων, ότι τα στίφη των λαθρομεταναστών και δευτερευόντως των προσφύγων που συρρέουν στην Ελλάδα προέρχονται από ογδόντα οκτώ (88) εθνικότητες, τις οποίες η συμπαρουσιάστρια κατονόμασε αναφέροντας και τα αριθμητικά δεδομένα.



Συμπέρασμα πρώτο: Αποκαλύπτεται η απάτη μεγάλης ολκής των κυβερνώντων και των κολαούζων τους της δήθεν δημοσιογραφίας που προσπαθούν ολημερίς και ολονυχτίς να μας πείσουν ότι ο κόσμος των στρατιών που εισελαύνουν στην Ελλάδα είναι «δυστυχισμένοι πρόσφυγες»!

Προχωρώντας ο Ανδρέας Μαζαράκης – κι’ αυτός ρατσιστής; μας πληροφόρησε ότι: Στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, νοσηλεύονται λαθρομετανάστες φορείς του AIDS.

Τα φάρμακά τους είναι πολύ ακριβά και στοιχίζουν 4.500 ευρώ (δεν άκουσα για πόσο χρόνο).

Πέραν τούτου τους χορηγείται και μηνιαίο επίδομα 750 ευρώ.
Συμπέρασμα δεύτερο: Η περίθαλψη και η φροντίδα του συμμοριακού κράτους για τους λαθρομετανάστες είναι ασύγκριτα καλύτερη από ό,τι για τους Έλληνες φορολογούμενους.

Γνωρίζει άριστα ο «Κυρίαρχος» λαός ότι όταν βρίσκεται στο νοσοκομείο – αν τον βάλουν μέσα διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει ούτε γάζα, ούτε βαμβάκι, ούτε σεντόνι.
Συμπέρασμα τρίτο: Όλα δείχνουν ότι το κωλοκράτος που αποδεκατίζει τους Έλληνες – φροντίζει μόνο τους λαθρομετανάστες, αποδεικνύοντας προκλητική ακηδία έναντι του ελληνικού λαού.

Προχωρώντας ο Ανδρέας, κι’ αν άκουσα καλά, το Υπουργείο της ανθελληνικής παιδείας προετοιμάζει σχολεία για τα παιδιά των λαθρομεταναστών τόσο στους καταυλισμούς όσο και στα κανονικά δημοτικά σχολεία, τα οποία όχι μόνο δεν επαρκούν για τα Ελληνόπουλα αλλά και τα παρακολουθούν πεινασμένα.

Δεν άκουσα από τον Μαζαράκη αν στα παιδιά των λαθρομεταναστών θα λειτουργούν ιδιαίτερες αίθουσες εστίασης με μαρμελάδα, βούτυρο και παϊδάκια!

Συμπέρασμα τέταρτο: Το γεγονός θα φάνταζε προκλητικά γελοίο αν δεν έφερνε στην επιφάνεια την προφανή μεθόδευση της εθνοκτονίας των Ελλήνων, πολλοί από τους οποίους  σπεύδουν να δώσουν κάθε είδους βοήθεια στους αλλοδαπούς, ενώ οι δίπλα τους Έλληνες πεινούν και υποφέρουν πνίγοντας τον πόνο τους και την αξιοπρέπειά τους στη σιωπή.

Είναι αυτό, το οποίο στο από 7.3.2016 σχόλιό μου, χαρακτήρισα ως «γραικυλισμό ή ιδιότυπο μαζοχισμό».

Θα μας πουν οι «προοδευτικοί» «Πω, πω τι ρατσισμός» και ο γράφων τους απαντά: «Πω, πω τι φρικτός ανθελληνισμός».
Σημ. Εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο τι λες;  Έχεις γνώμη; Πες την να τη μάθουμε.

Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Αθήνα 29/06/2016

Υποθήκες από το πολίτευμα της Σπάρτης:
-«Ο Λυκούργος δίδασκε πως μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη της ανδρείας έχουν τη συνήθεια, η παιδεία, το μάθημα και ο τρόπος ζωής».
-«Ο Αριστοτέλης έγραφε για τους Σπαρτιάτες πως δεν επιτρέπεται να θεωρεί κανείς ότι ένας πολίτης ανήκει στον εαυτό του, αλλά όλοι πιστεύουν πως όλοι ανήκουν στο κράτος, αφού ο καθένας είναι μέρος του και η φροντίδα για τον ένα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη φροντίδα για το σύνολο».
-«Όλη η φροντίδα των Σπαρτιατών επικεντρωνόταν στην εκπαίδευση των νέων και αυτό το έκαναν για το καλό του κράτους».
-«Η καλλιέργεια της φυλετικής καθαρότητας και η παιδεία ήταν αλληλοσυμπληρούμενες και αδιαχώριστες μεταξύ τους έννοιες».

ΣΗΜ. Τα παραθέματα αντλούνται από το έργο του Γερμανού καθηγητού T. Brake: «H πολιτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών» εκδ. β’ από “Το αντίδοτο”, Καλαμάτα 2014

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη