ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ (DEB)...

Μαγειρεύουν τον εκλογικό νόμο και ανοίγουν την πόρτα εισόδου τουρκικού κόμματος στην Βουλή, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αρκεί να διασωθούν πολιτικά (και ποινικά;) οι ίδιοι... Πανηγυρίζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι» στην Ελληνική Θράκη, μετά την πληροφορία που τους έδωσε τοπικό στέλεχος της ΝΔ ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος συμφωνούν να καταργήσουν το πλαφόν του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή, γεγονός που επιτρέπει την αυτόνομη κάθοδο του τουρκόφωνου μορφώματος DEB στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αν το προδοτικό τόξο της «ελαφροδεξιάς» και των υπολειμμάτων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, περάσουν την συγκεκριμένη ρύθμιση στον εκλογικό νόμο που πυρετωδώς ετοιμάζουν, θα δούμε στο Εθνικό Κοινοβούλιο τουλάχιστον τρεις μουσουλμάνους βουλευτές – φερέφωνα της Άγκυρας. Ήταν μάλιστα τόση η χαρά, για την είδηση αυτή, στους κόλπους του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, που ο πρόεδρός του, πρώην σερβιτόρος στο εστιατόριο – καφενείο του κτιρίου όπου στεγάζεται η «Τουρκική Νεολαία» στο κέντρο της Κομοτηνής, Αλή Τσαβούς, έσπευσε να τηλεφωνήσει στον τούρκο πρόξενο στην περιοχή, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, για να τον ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Στη συνέχεια, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Χαλίτ Ερέν, εκ των πρωτεργατών της ιδρύσεως του DEB και πρόεδρο του «Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης» φωνάζοντας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής ότι «έτσι θα βγάλουμε και τέσσερις βουλευτές»…!

Η προκλητική συμπεριφορά του ενόχλησε Έλληνες θαμώνες γειτονικής καφετέριας και φρόντισε να αποχωρήσει με την συνοδεία της φρουράς του, που την αποτελούν τα περιώνυμα «κίτρινα γιλέκα» που υποκαθιστούν πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ., όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων. Πρόκειται για περίπου 500 άτομα που αμείβονται από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και έχουν συγκροτήσει παραστρατιωτική ομάδα, καταφεύγοντας ακόμη και σε εκβιασμούς και απειλές κατά των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας που δεν ακολουθούν την γραμμή Σενέρ.

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη