ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

ΕΧΟΥΜΕ και ΛΕΜΕ. Τέσσερα χρόνια λαϊκής λεηλασίας και φοροληστείας.
Τέσσερα χρόνια πλημύρας λαϊκής ανεργίας , ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΩΝ, χιλιάδων λουκέτων , μετανάστευσης , ξεπαγιάσματος , ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΕΗ, καθυστερημένων επί διετία συντάξεων, εφάπαξ κουρεμένων, και αλλων κρατικών οφειλών προς διαφόρους δικαιούχους.

Χρεών προς ΕΟΠΥΥ, φαρμακείων , κουρεμένων ομολόγων ασφαλιστικών
ταμείων, νοσοκομείων, πανεπιστημίων, ομολογιούχων, επιβαρύνσεων σε υγεία κλπ. κοινωνικών!!!! πολιτικών,οπως ξυλοφορτώματος, χημικών, απειλών κι εκβιασμών δήθεν για τη σωτηρία της χώρας !!!! δηλαδή των τραπεζιτών και της πάσης φύσεως κεφαλαιοκρατίας .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΟ-ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ-ΚΟΡΟΊΔΙΑΣ, που ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ!!!!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ.
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ?
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΕΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ Η ΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΖΑΠΠΕΙΩΝ κλπ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΑ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Υπογραφή Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ

Υ.Γ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ??? ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ???? ΜΗΝ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ