ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο ιμάμης της Ιερουσαλήμ κηρύσσει την γενοκτονία της Ευρώπης! Ακούει κανείς;

Μιλώντας στο τζαμί της Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ, ο ιμάμης Ayed δήλωσε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες τώρα ανοίγουν το «κόκκινο χαλί» υποδοχής για τους μετανάστες όχι γιατί είναι συμπονετικές, αλλά επειδή η Ευρώπη βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη για μια καινούργια πηγή εργασίας.
Συνεχίζοντας το εκρηκτικό του κήρυγμα, ο Ιμάμης Ayed, περίγραψε το μέλλον της Ευρώπης κάτω από την κυριαρχία των μουσουλμάνων, που καταφθάνουν μιλιούνια στην Γηραιά Ήπειρο. «Σύντομα θα τους τσαλαπατήσουμε, με τη θέληση του Αλλάχ. Η Ευρώπη έχει παλιώσει και έχει γίνει υπέργηρη και χρειάζεται ανθρώπινη ενίσχυση. Εμείς θα τους δώσουμε γονιμότητα! Θα αναθρέψουμε τα παιδιά της γιατί θα κατακτήσουμε τις χώρες τους!».

Και πρόσθεσε ότι, «είτε σας αρέσει είτε όχι, Αμερικάνοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Γάλλοι θα αναγκαστείτε να δεχτείτε τους “πρόσφυγες”. Εμείς σας στέλνουμε τους γιους μας και εσείς είστε υποχρεωμένοι να τους δεχτείτε αλλιώς, θα στείλουμε τους στρατούς μας σε εσάς».

Η αλήθεια είναι πως ο Ayed σωστά υπογραμμίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια δημογραφική καταστροφή γιατί οι πολίτες της έχουν πάψει να κάνουν παιδιά. Το ποσοστό γέννησης της Ιταλίας 8,4 της 1.000, είναι το χαμηλότερο ποσοστό γέννησης από το 1861 και η εικόνα είναι περίπου η ίδια σε όλη την Ευρώπη. Τι να πούμε και για την Ελλάδα που ο πληθυσμός της όχι μόνο συρρικνώνεται από την υπογεννητικότητα και τις δεκάδες χιλιάδες εκτρώσεις κάθε χρόνο, αλλά και από την μάστιγα της νεανικής μετανάστευσης που προέκυψε τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα διαπράττεται μια καινούργια γενοκτονία σε βάρος της Ευρώπης, αφήνοντας το Ισλάμ να διαβρώσει και στο τέλος να εξοντώσει τους λαούς της. Εν έτοι 2015, ζούμε σε μια χρονική στιγμή η οποία βρίσκεται λίγο πριν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με όλους τους παγκόσμιους ηγέτες τυφλούς σαν τις νυχτερίδες, τελείως ανίκανους, μη θέλοντας να σταματήσουν αυτήν την τρέλα. Ακόμα και ένας ηλίθιος μπορεί να δει την εισβολή των μουσουλμάνων, ενω οι ίδιοι οι ηγέτες των μουσουλμάνων προειδοποιούν για το τι έρχεται.

Στην Ελλάδα με κυβερνήσεις που δεν κάνουν τίποτα εναντίον του Ισλάμ, αφήνουν να χτίζονται τζαμιά και να εισέρχονται ανεξέλεγκτα χιλιάδες ισλαμιστές, μπορεί να γίνουμε η πρώτη χώρα η οποία θα πέσει, ενώ στην Κύπρο αντίστοιχα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη μουσουλμανοποίηση με το σχέδιο ΔΗΘΕΝ λύσης του Κυπριακού. Σημειώστε το, ζούμε στις έσχατες μέρες. Όπως το περιγράφει χαρακτηριστικά και ο Joel Richardson στο βιβλίο του «The Islamic Beast» σχετικά με την εισβολή του Ισλάμ, αναφέροντας ότι θα έρθουν και θα μας κατακτήσουν χωρίς πόλεμο.


Σίγουρα όπως ανέκραξε και ο ιμάμης της Ιερουσαλήμ, αν δεν συνέρθουμε και συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται, το μέλλον μας θα είναι κάτω από την ημισέληνο σε μια χώρα που έριξε ποταμούς αίματος και στεφανώθηκε με χιλιάδες μάρτυρες για να απαλλαχτεί από τον μουσουλμανικό ζυγό.