Ο τραμπούκος δεν αλλάζει

Θυμίζω λίγο την πολιτική της Κουμουνδούρου για τη λαθρομετανάστευση. Κατάργηση FRONTEX, ελεύθερη διέλευση των απρόσκλητων μουσαφιραίων στα σύνορά μας και Ανοικτά Κέντρα Φιλοξενίας. Τουτέστιν, ξέφραγο αμπέλι, να μαζευτούν όλοι οι παρίες της Ασίας και της Αφρικής. Θα τρώνε, θα πίνουν, θα κοιμούνται τζάμπα και θα μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει. Παστρικές δουλειές.
Θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Τι και αν αυτό θα βλάψει ανεπανόρθωτα όχι μόνο τους Ελληνες, αλλά και όσους ξένους πραγματικά δικαιούνται πολιτικό άσυλο και προστασία αλλά θα παίρνουν σειρά πίσω από μιλιούνια παράνομων οικονομικών μεταναστών, που δηλώνουν ψευδή καταγωγή, ψευδή στοιχεία και δήθεν «πολιτικές διώξεις»; Στα παλιά τους τα παπούτσια, των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», χοντροκώλες επιδοτούμενες μύγες των ΜΚΟ, αρκεί να γίνουμε παρδαλή σαλάτα.

Αυτή είναι η εκπεφρασμένη θέση των αριστερών εκατομμυριούχων, που απαρτίζουν τη συριζαίικη φουλαράτη «νομενκλατούρα», αλλά και ορισμένων βοηθητικών ιδεοληπτικών, που τους ακομπανιάρουν στις θεωρίες ψυχιατρείου και βρίζουν τους Ελληνες λιμενικούς. Υπάρχει όμως και η παράλειψη. Η πλήρης και απόλυτη διαχρονική μουγκαμάρα των συριζαίων για τον ιταμό ρόλο του μεγαλύτερου δουλεμπόρου, της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας. Πα πα το παπί, ο Αλέξης και οι λοιποί επαναστάτες του απευθυσμένου για το μαφιόζικο κράτος, τον συνέταιρο της Αλ Κάιντα στη Συρία, αγκαλιά με τρομοκράτες, λαθρέμπορους, πρεζέμπορους και δουλέμπορους, τον μεγαλύτερο διακινητή ψυχών. Τα ξαναείπαμε. Τα μεμέτια τούς βάζουν χωρίς σωσίβια σε παλιόβαρκες, που ύστερα τις τρυπάνε, για να υποχρεωθούμε να διασώσουμε τους επιβάτες. Οι ακταιωροί με την ημισέληνο, ομόλογο της σβάστικας και του σφυροδρέπανου σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τους σπρώχνουν προς τα δω. Τα μεμέτια, που στο έμπα έχουν μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα και το δάχτυλο στη σκανδάλη μη τυχόν και μπουν Κούρδοι αυτονομιστές και όπλα γι’ αυτούς ή κάνας Ελληνας ψαράς και τους πάρει την αθερίνα, στο έβγα παθαίνουν, με το αζημίωτο, τύφλωση και κώφωση. Πολλά τα λεφτά, Αρη, ανά κεφαλή μουσαφιραίου. Αλλά ο Αλέξης και τα συντρόφια μούγκα, Ruhe, halten Sie die Schnautze, «κρατάτε τη μουσούδα σας», κατά την πλέον προσβλητική τευτονική έκφραση, που σημαίνει βγάζω τον σκασμό, που θα 'λεγε κι ο μαρτυριάρης Κάρας. Θα χάλαγε, βλέπετε, αδέρφια, η λαπαδιασμένη διεθνιστική μανέστρα, η βλακώδης, ανιστόρητη και παρανοϊκή ανάγνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων από την πλέον ξέμπαρκη Αριστερά της Ευρώπης. Γιατί, για τους καλύτερους φίλους των κατσαπλιάδων, ο τουρκικός επεκτατισμός απλά δεν υπάρχει! Για τους σκουρλέτηδες και τον ντιλεντάντη επενδυτή Παπαδημούλη ή τον ανακυκλωμένο πασόκο εκατομμυριούχο Τσουκαλά η Ελλάδα συνορεύει μόνο με τον ιμπεριαλισμό και τον καπιταλισμό. Αλλωστε, μιλάμε για το κόμμα που προ ετών, με πρόεδρα τον μπαμπά της Κλάραμπελ, έπλυνε, γυάλισε και κέρωσε το Σχέδιο Ανάν, το επίδοξο απαρτχάιντ σε βάρος του κυπριακού Ελληνισμού, και είναι πάντα πρόθυμοι να σκύψουν στο ζήτημα ώσπου να 'ρθουν τα μπρος πίσω.

Η πολιτική αυτή θέση και στάση βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θέλει πολύ νιονιό. Θα μπορούσες να την πεις και προδοτική, αλλά η προδοσία προϋποθέτει δόλο. Η πολιτική βλακεία και η ιδεοληψία δεν συνιστούν δόλο.

Φανταστείτε, λοιπόν, κάποιοι, καμιά σαρανταριά από το πλήθος των Ελλήνων, που διαφωνούν με αυτήν τη διαχρονική κατάπτυστη στάση του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/J.P. Morgan να μαζευτούν και να προσπαθήσουν να μπουκάρουν στο γραφείο του Χ συριζαίου βουλευτή, για να προπηλακίσουν τους συνεργάτες του και να καταλάβουν αυθαίρετα τον χώρο, να προκαλέσουν φθορές με το να γράψουν στην πόρτα, του ήδη καμένου πρόσφατα (!) από άλλους «αγωνιστές» γραφείου, συνθήματα, όπως, ας πούμε, «κάτω οι χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων δουλεμπόρων» ή «κάτω οι υποκριτές αριστεροί εκατομμυριούχοι». Ε; Πώς θα σας φαινόταν να έκαναν κάτι τέτοιο μέλη της ΟΝΝΕΔ ή της ΔΑΠ, μέλη οποιασδήποτε οργάνωσης της Ν.Δ.; Τι θα γινόταν τότε; Πόσα τέλια θα βαράγανε για παρακράτος, τραμπούκους, αλήτες, φασίστες κ.λπ.;

Γιατί αυτό, ναι, είναι τραμπουκισμός, δεν είναι «έκφραση κριτικής» ούτε «διάλογος». Δεν είναι νόμιμη πολιτική δράση. Είναι απλή αλητεία, βία και ασυδοσία. Είναι ποινικό αδίκημα.

Εμείς πιστεύουμε στη νομιμότητα που αυτοί εξευτελίζουν, διεκδικώντας το ανύπαρκτο «δικαίωμά» τους στην ανομία και στη φασιστική επιβολή των μειοψηφικών ιδεοληψιών τους στην πλειοψηφία, έχοντας την ύβρη και τη συκοφαντία για ψωμοτύρι, εκμεταλλευόμενοι τους νεκρούς και λοιδορώντας τους ζωντανούς.

Θυμηθείτε, ποιοι χτίζανε καθηγητές στα γραφεία τους στα πανεπιστήμια ή τους προπηλάκιζαν.

Θυμηθείτε, ποιοι συνόδευσαν και υπέθαλψαν τους κατσαπλιάδες στο άγος της Νομικής και της Υπατίας.

Θυμηθείτε, ποιοι πάντοτε βρίσκουν έναν καλό λόγο και δικαιολογίες για τους μπάχαλους και προχτές ήταν οι ίδιοι μπαχαλάκηδες.

Θυμηθείτε, ποιοι θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Ολοι ξέρουμε πια ποιοι είναι οι τραμπούκοι, οι άλλοι, οι «ροζ» φασίστες, οι ψευτοπροοδευτικοί.

Ολοι ξέρουμε ποιοι θέλουν να δώσουν το «άρατε πύλας», για να γίνουμε δύσοσμος «πολυπολιτισμικός» κιμάς.


Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Ποτέ. Και σίγουρα δεν θα την κάνουμε τη χάρη σε ψιλοτάγματα ψιλοεφόδου με Prada…

Οικονομία, covid business , ενεργειακή κρίση- Με τον Ζάκη Πολυζωίδη